партнери
.
.
.
.

Додаток за тестенини

 

Додатокот за тестенини се употребува за подобро поврзување на тестото и за намалување на кршливоста на тестенините.

 

Име на производот

Област на примена

Дозирање

Пакување (кг)

GLUTEKS

Прашест додаток за подобрување на квалитетот на брашната сиромашни со лепило, за подобро поврзување на тестото и тестенините

1 - 3%

25