партнери
.
.
.
.

 

Тврди бонбони

 

Тврдите бонбони во основа се направени од шеќер и скробен сируп. На основата се додадени разни додатоци како:

  • Овошни подготовки
  • Билни екстракти
  • Витамини
  • Ароми
  • ПРИРОДНИ ОБОЈУВАЧИ

H E R B A

 

Бонбони со благотворен учинок на устата и грлото

 

Предности:

  • Единствен природен состав од 13 билки
  • Благотворно дејство на устата и грлото
  • Широк избор на вкусови: оригинален, портокал, зелен чај, алпин минт, евкалиптус


АЛПИН МИНТ

 

Одлична бонбона со освежителен вкус на вистински ментол и 13-те билки.

ЗЕЛЕН ЧАЈ

 

Одлична бонбона со освежителен вкус на зелен чај.

ПОРТОКАЛ

 

Одлична бонбона со освежителен вкус на вистински портокал.

ОРИГИНАЛ

 

Одлична бонбона со освежителен вкус на кој се сеќаваме.

ШВАЈЦАРСКИ МЕНТОЛ

 

Бонбона со шестоаголен облик. Содржи етерично масло до ... и ментол – го освежува здивот и го олеснува дишењето.

БОНЛИМОН

 

Е освежителна бонбона со пријатно кисел вкус од природен сок од лимон - обогатен со витамин Ц. Витаминот Ц ја подржува имунолошката активност на организмот и затоа се препорачува како превентива од настинки.