партнери
.
.
.
.

Натурета

 

Сенф: Камнишки сенф

 

Деликатесни производи: намаз со пиперка, деликатесен рен и маслинки. Маслинки: зелени маслинки, зелени маслинки полнети со паста од пиперки, црни маслинки.

 

Намази: намаз со кари, намаз со пиперка, намаз со билки, намаз со печурки, намаз со брокули.Сенф

Камнишкиот сенф е словенечки специјалитет. Толку е популарен што секој го препознава. Не само оние коишто јадат хот-дог. Сенфот Натурета е употребуван во најфините сосови, без него сладокусците не седнуваат да јадат, а Шведската маса без него не може ни да се замисли...

Details...

 

Деликатесни производи

 

Намаз со пиперка, деликатесен рен и маслинки (зелени маслинки, зелени маслинки полнети со паста од пиперки, црни маслинки)...

 

 

Details...

 

Намази

 

Намаз со кари, намаз со пиперка, намаз со билки, намаз со печурки, намаз со брокули.

Details...