партнери
.
.
.
.

ГУМЕНИ БОНБОНИ

 

Гумените бонбони се со специфичен облик и изразен вкус на евкалиптус. Освежителни се и ги прочистуваат дишните патишта. На основната суровина е додаден желатин којшто и дава на бонбоната гумена структура.

 

H E R B A

 

 ЕВКАЛИПТА