партнери
.
.
.
.

 

ТВРДИ ПОЛНЕТИ БОНБОНИ 

Тврдите полнети бонбони под надворешната обвивка содржат полнење од различен вид: овошно полнење со различни вкусови и посебни полнења во прав кои во допир со водата од устата предизвикуваат свежо шумење.

 ШШШУМ МАНДАРИНА

 

Нов вкус на шумлива бонбона кој ќе ви донесе свежина секој ден!

ШШШУМ ЈАБОЛКО

 

Е уникатна освежителна бонбона. Содржи посебно полнење во прав, којшто во устата предизвикува пријатно шумење. Има пријатен овошно киселкав вкус.

ВИСОКИ Ц

 

Бонбони исполнети со различни овошја: портокал, лимон, ананас, јагода и вишна. Бонбоните се полни со витамин Ц, обвиткани со фолија и спакувани во кеса. Производите се обоени со природни обојувачи.

СВИЛЕН ЛЕШНИК

 

Е уникатен, традиционален, и високо квалитетна бонбона која со децении е ценета од страна на познавачите на бонбони. Полнењето содржи пржени мелени лешници.   

АЛПСКИ МЛЕЧНИ 

 

Бонбона богата со млеко . Полнењето на бонбоната содржи кондензирано алпско млеко. Во обвивката на бонбоната е додадено масло. Содржи дополнително количество калциум. Наменет е и за деца и за возрасни. Производот не содржи боја.      

ШУМИ МИКС