партнери
.
.
.
.Calcium

Се раствора 1 таблета во чаша вода (200 ml) и се добива напиток со вкус на портокал, којшто ја обезбедува препорачаната дневна доза на калциум...

Details...

Kids

се раствора 1 таблета во чаша вода (200 ml) и се добива напиток со вкус на малинка, којшто ја обезбедува препорачаната дневна доза на витамини...

Details...

Magnesium

Се раствора 1 таблета во чаша вода (200 ml) и се добива напиток со вкус на лимон, којшто ја обезбедува препорачаната дневна доза на магнезиум...

Details...

Multi-vitamin

се раствора 1 таблета во чаша вода (200 ml) и се добива напиток со вкус на портокал, којшто ја обезбедува препорачаната дневна доза на витамини...

Details...

Vitamin C

Cе раствора 1 таблета во чаша вода (200 ml) и се добива напиток со вкус на лимон, којшто ја обезбедува препорачаната дневна доза на Витамин Ц...

Details...