партнери
.
.
.
.

КАРАМЕЛИ

 

Карактеристики на овие бонбони се: добро се џвакаат, сочни се и имаат овошни вкусови кои се пријатни за децата.Овошните карамели не содржат бои, освен двопласните кои се со природна боја.ФРУ ФРУ

 

Сочна карамела со 4 различни вкусови: јагода, вишна, портокал и лимон. Добро се џвакаат и имаат специјален овошен вкус. Обвиткани се со дојна заштитна фолија и спакувани во кеса. Не содржат обојувачи.

ФРУ ФРУ ЈАГОДА МЛЕКО

 

Е двопластна овошна карамела со вкус на јагода и млеко – содржи јагоди во прав, полномастно млеко во прав, како и калциум, кој е еден од најнеопходните минерали за раст, развој и работа на организмот.

Производот е обоен со природен обојувач.