партнери
.
.
.
.

 

Пенасти производи

 

Производите се направени од пенаста маса во форма на банана. Содржат банана во прав и се обоени со природни обојувачи.Пенаста банана

 

Три банани во едно пакување. Поради пријатниот вкус на банана и добрата топливост во устата, овој производ е атрактивен и кај возрасните и кај децата.