партнери
.
.
.
.

 

ЖЕЛЕ БОНБОНИОВОШНО ЖЕЛЕ

 

Желе бонбоните се направени од природен желе пектин од цитрон и се без маснотии. Содржат 6 % овошен сок и се сврстуваат во највисоката класа бонбони. Се употребуваат само природни обојувачи. Овошното желе доаѓа во два вкуса: вишна и мандарина. Тие се пакувани во кеса од 100 g, додека 400 g пакување содржи желе бонбони со вкус на: мандарина, лимон, праска и малинка.