партнери
.
.
.
.

Останати производи

 

Име на производот

Област на примена

Дозирање

Пакување (Кг)

DELIOL

Масло за подмачкување на машини за делење на тестото

Спрема потреба на производителот

18

LUŽINA ZA PECIVO

Течност за површинска обработка на печивото

Спрема потреба на производителот

5

JASKO PEC

Прашок за печиво, бисквити и бисквитни колачи

2%

3

JASKO SEZAM

Семки од чист сусам за површинско украсување на пекарските производи

По потреба

12,5

POSIP

Смеса од семки за посипување на пекарските производи

По потреба

12,5

BETA KAROTEN

Обојувач за хранливи производи (додаток за витаминизирање на тестото)

По потреба

1

RIBOFLAVIN

Обојувач за хранливи производи (додаток за витаминизирање на тестото)

По потреба

1

JASKO FIX

Пченичен скроб за пекарски и слаткарски производи

Спрема технолошките потреби

25

KVASAC HARMER HEFE

Свеж пекарски квасец

0,5 - 6%, односно, спрема потребите на рецептотe

10

КОШНИЧКА ДОЛГНАВЕСТА

За 1200 g тесто

 

1 парче

КОШНИЧКА ДОЛГНАВЕСТА

За 800 g тесто

 

1 парче

КОШНИЧКА ДОЛГНАВЕСТА

За 500 g тесто

 

1 парче

КОШНИЧКА ОКРУГЛА

За 800 g тесто

 

1 парче

КОШНИЧКА ОКРУГЛА

За 500 g тесто

 

1 парче