партнери
.
.
.
.

Готови смеси

 

Готовите смеси се многу квалитетни и практични производи, кои значително го олеснуваат и скратуваат процесот на работа во производството, зашто сите потребни - важни состојки веќе се наоѓаат во наменската смеса.

Готовите смеси се користат за едноставно и брзо подготвување разновидни пекарски производи со висока нутритивна вредност, квалитетни органолептички својства, продолжена свежина и трајност. За изработка на готови производи, обично, на готовите смеси се додава средство за варење и вода.

 

Име на производот

Област на примена

Дозирање

Пакување (кг)

VIPRO DIA

Готова смеса за изработка на диетални пекарски производи

100%

25

ROGENA MIX

Готова смеса со пржено брашно од слад за изработка на пекарски производи

100%

25

ALPIN

Готова смеса за изработка на ржени мешани производи

100%

25

SOVITAL

Готова смеса за изработка на пекарски производи со семки од маслодајни растенија

100%

25

KUKURUZ M

Готова смеса за изработка на пченкарни мешани производи

100%

25

KM MIX

Готова смеса за изработка на пченкарни мешани производи

100%

25

KUKURUZ MK

Готова смеса за изработка на пченкарен мешан леб

100%

25

AGLUTEN MIX

Готова смеса за изработка на безглутенски пекарски производи (диетални производи)

100%

20

DINKEL MIX

Готова смеса за изработка на пекарски производи од брашно од цело зрно (пире интегрален леб)

100%

25

DINKELSPITZ

Готова смеса за изработка на зрнести печива од трици (пира) со семки од лен и со зачини

100%

25

IREKS PUMPER MIX

Готова смеса за изработка на сочни ржени лебови со цело зрно (ржен интегрален леб)

100%

25

KROSAN

Готова смеса за изработка на печива и колачи од лиснато тесто

100%

25

KRAFAN

Готова смеса за изработка на крофни и слични производи

100%

25